Divožienky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Zase ma raz dojali - politici [Mrs_the_Hell]

Ako už tradične som si na zasmiatie čítala nášu najbulvárnejšiu web stránku... No dnes určite vyhrala poslankyňa za HZDS Katarína Tóthová.

Tóthová tvrdí, že sa dá aj v praxi kontrolovať či mladiství pijú v domácnosti. "A ja si myslím, že pokiaľ sú indície, že mladiství konzumujú veľký objem alkoholických nápojov alebo omamné látky, tak ide o vážne podozrenie poškodenia zdravia a je tu naplnená podstata zákona." V tomto prípade majú policajti právo vstúpiť do bytu alebo iného uzavretého priestoru, ak májú odôvodnenú obavu, že je ohrozený život alebo zdravie osoby.

Som naozaj úprimne zvedavá akú odôvodnenú obavu môžu mať policajti. Budú sledovať, či si niekto mladistvý v obchode nekúpi chlast? Však ho zoberú už tam. Alebo bude celý Policajný zbor pracovať na Silvestra a budú chodiť z bytu do bytu? Jediná, i keď dosť nepravdepodobná, možnosť čo ma napadá je, keď sa koná nejaká stanovačka alebo chata...Ale mi zase povedzte, ako sa to policajti dozvedia.

A ako čerešnička na torte bola informácia, že "zástupcovia niektorých miest, s ktorými sa nedávno stretla, požadovali, aby sa jeho znenie sprísnilo v tom, aby maloletí a mladiství po 21. hodine vôbec nesmeli navštevovať podniky, kde sa podávajú alkoholické nápoje."

No a mi povedzte, že kam sa bude chodiť:D


Politická nora | stály odkaz

Komentáre

  1. co tam este robi
    tothova mala uz davno vypadnut z politiky a toto je len dalsi chaby pokus o zvidetelnenie. Katka dobry pokus no nabuduce si vyber inu skupinu pre svoju prezentaciu a nas nechaj na pokoji. A co po 21. ? asi budeme spinkat vedla v parku ;(
    publikované: 25.02.2008 20:26:32 | autor: jožko (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. TOTALITA
    iba ďalšia zámienka aby mohli hocikomu bez povolenia vníknúť do bytu...ale my sme mali podozrenie!
    publikované: 27.02.2008 19:06:18 | autor: adamko (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014